Naslovnica Sport Košarka Siščani osvojili Alassio

Siščani osvojili Alassio

Košarkaši KK Veterani Sisak vratili su se sa međunarodnog turnira u Italiji Alassio Cup Over 40, gdje su osvojili prvo mjesto i pobjednički pehar.

Iako su turnir započeli porazom od ekipe Atskalunas Kaunas iz Litve, do kraja su nanizali uvjerljive pobjede nad sastavima iz Irske, Italije i Slovenije i zasluženo osvojili pobjednički pehar.

-Istaknuli bi da je iz naše ekipe i najbolji strijelac turnira Davor Adamović. Ukupno je postignuo 81 koš, a u utakmici protiv momčadi Rathmines Dublin iz Irske posljedni koš ubacio je sa svoje polovice terena. – javljaju nam sisački košarkaški veterani, ističući da su polufinalu turnira uvjerljivo porazili susjede iz slovenskih Prula, inače osvajače zlatne medalje na ljetos održanom Europskom prvenstvu za košarkaše veterane u Zagrebu.

-Želimo također naglasiti da su nas domaćini srdačno dočekali i ugostili na čemu im se od sveg srca zahvaljujemo, u želji da se u Alassiu ponovno vidimo i slijedeće godine. Zahvaljujemo i svima koji su pomogli da na put uopće krenemo. – zaključuju članovi KK Sisak Veterani koji su sretno i sretni vratili kući svojim najmilijima, zdravi i neozlijeđeni.

Za KK Veterani Sisak na 7. Alassio Cup Over 40 nastupili su: Boris Gulan, Davor Adamović, Mladen Vanić, Goran Jakovac, Željko Radić, Davor Medur, Dinko Bokulić, Matija Lukšić i Siniša Ivšić.

Komentirajte