Naslovnica Sport Baseball Bejzbol: Pobjeda kadeta, a poraz seniora

Bejzbol: Pobjeda kadeta, a poraz seniora

Kadeti Siska rezultatom 9 : 6 pobijedili su vršnjake iz BK Medvednica. Seniori su poraženi od BK Medvednica. U izjednačenoj kadetskoj utakmici  sretniji i spretniji bili su mladi Siščani koji su u svom zadnjem napadu nakon vodstva gostiju od 6 : 4, osvojili 5 bodova.

Za Sisak su igrali: Antolčić ( osvojio 2 boda ), Petrović ( 2 ), Johnston ( 1 ), Brkašić ( 1 ), Kasunić, Ćorić, Vorih ( 1 ), Obadović, Mehinović ( 1 ), Palaić, Rujevčić i Jelenić.

Sudac :Ahmetović ( Sk )

Seniori BK Sisak storksa doživjeli su svoj drugi poraz u ovogodišnjem prvenstvu, rezultatom 13 : 6 bolji su bili  Medvednica Bearsi iz Zagreba.

Odlično otvaranje utakmice Storksa i vodstvo 5 : 0 nakon prvog ininga i sve je izgledalo da će Siščani lako doći do pobjede. U slijedeća tri napada Medvednica osvaja 10 bodova a Sisak samo bod te se rezultat okreće u korist gostiju 10 : 6. Do kraja utakmice Medvednica osvaja u dva napada još 3 boda a Siska niti bod te je konačni rezultat 13 : 6 za Bearse.

Ovim porazom Sisak si je umanjio izglede za osvajanjem prvog mjesta. Zadarski Donat  sa 6 pobjeda i 1 porazom zauzima prvo mjesto te mu je još preostala utakmica sa Siskom u Sisku. Ako Sisak pobjedi u slijedećem kolu Gajnice potrebna mu je pobjeda protiv Donata sa više od 9 bodova razlike da bi osvojio naslov prvaka 1.B lige.

Za Sisak su igrali: Mahač ( 1 ), Salešević, Roksa ( 1 ), Vanić ( 1 ), Kastmiler ( 1 ), Medevd ( 1 ), Matić, Stanišić ( 1 ) i Đeferović.

Za Medvednicu su igrali : Kamenski ( 1 ), Fincl ( 1 ), Šket, Krolo ( 1 ), Ferara, Bobić ( 1 ), Mandić ( 3 ), Polašek ( 2 ) i Magdalenić ( 1, HR ).

Sudac : Ahmetović ( Sk ).

Slijedeći vikend seniori Siska igraju u Zagrebu protiv Gajnica.

Od 1. do 4.07. u organizaciji BK Sisak i trenera Davida Mossa sa TBA i njegovih suradnika održava se klinika ( seminar ) za trenere i igrače kadetskog uzrasta.

Komentirajte