Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za ponedjeljak, 28. lipnja

Najave za ponedjeljak, 28. lipnja

PETRINJA – Prijam za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Petrinje uoči odlaska dijela njenih članova na Jadransku obalu u ljetnim mjesecima organizirat će gradonačelnik Željko Nenadić u ponedjeljak (28. lipnja 2010.) u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje s početkom u 11 sati.

KUTINA – Treća sjednica Odbora za zaštitu okoliša i prostorno planiranje Grada Kutine održati će se u ponedjeljak, 28. lipnja 2010. u 12,00 sati u  Gradskoj vijećnici. Na dnevnom redu je  Projektni prijedlog – Izgradnja prijemnog centra na ulazu Repušnica u Park prirode Lonjsko polje i Sporazum o suradnji sa Javnom ustanovom Park prirode Lonjsko polje, te Izvješće Službe za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja.

NOVSKA – U sklopu projekta Psihosocijalna podrška i osnaživanje veterana i članova njihovih obitelji u poslijeratnoj društvenoj zajednici koji je financirana sredstvima Sisačko-moslavačke županije za 2010. godinu, Udruga HVIDR-a Novska organizira tribinu pod nazivom “PTSP Ii obitelj”, a predavač je mr. sc. Daša Poredoš Lavor. Tribina će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Novska s početkom u 19 sati.

Komentirajte