1 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Najave za srijedu, 16. lipnja

Datum:

Marketing

SISAK – Na poziv mons. dr. Vlade Košića, predsjednika Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog održati susret Visokih predstavnika vjerskih zajednica u Republici Hrvatskoj u srijedu 16. lipnja u 10.00 sati u prostorijama Biskupijskog ordinarijata u Sisku, Trg bana J. Jelačića 1.

KUTINA – U srijedu, 16. lipnja o.g.  u 13,30 sati, gradonačelnik Grada Kutine Davor Žmegač upriličiti će u Hotelu Kutina, Dubrovačka 2, prijem i svečano uručenje nagrada za učenike i mentore kutinskih osnovnih i srednjih škola koji su svojim znanjem i ustrajnim radom postigli zapažene rezultate na Županijskom i Državnom nivou i time dokazali da Grad Kutina ima snažan potencijal i generaciju mladih ljudi koji svojim intelektualnim, duhovnim i ljudskim kvalitetama čine osnovu  razvoja Grada.

SISAK – Udruga Mađara  Siska i okolice organizator je književne večeri u srijedu 16. lipnja u 18 sati u Narodnoj knjižnici  i čitaonici u Rimskoj ulici u Sisku na kojoj ugošćuju spisateljicu Evu Ras iz Beograda.  Eva Ras je mađarsko-židovskog porijekla. Ova osebujna žena i umjetnica slavu je stekla kao kazališna i filmska glumica, spisateljica, pjesnikinja i slikarica. Dobitnica je više nagrada i priznanja, a  bavi  se  i prevoditeljstvom s mađarskog na srpski  jezik, a živi i radi  u Beogradu.

Možda vas zanima...

Obilježite Dan planeta Zemlje u Ekološkom centru Vrata Zrinske gore

Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“ obilježit će 22. travnja,...

Zabavno-rekreativna manifestacija „Dan planeta Zemlje u Moslavini“ po jubilarni 20. put

Po jubilarni 20. put u Moslavini se održava zabavno-rekreativna...

Najavljen rekordan broj manifestacija u Lonjskom polju

Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje najavila je rekordan...

Humanitarni koncert “Pomozimo Katarini Nerlović”

U utorak, 30. travnja, organizira se u Lipovljanima humanitarni...