Naslovnica Sport Ostali sportovi Dobra priprema donijela odlične rezultate

Dobra priprema donijela odlične rezultate

U okviru Hrvatske kyokushinkai karate lige, na završnom turiniru sezone, karatisti Croatie Sisak osvojili su osam medalja te tri naslova prvaka.

Stručni stožer kluba, na čelu s glavnim trenerom Sašom Smiljanićem, zadovoljan je prije svega odrađenim pripremama, a o čijoj kvaliteti najbolje svjedoče rezultati sa natjecanja. Uz odličan završni plasman, na turniru su osvojena četiri zlata, srebro i tri bronce.

Završno ligaško natjecanje kroz sezonu 2009./2010., “Kup općine Brdovec 2010.”, održano je 29. svibnja u sportskoj dvorani OŠ “Ivana Perkovca” u Šenkovcu, a organizirali su ga Hrvatski kyohuskinkai savez i KK “Enigma” Drenje. Okupilo se 86 natjecatelja iz desetak hrvatskih klubova koji njeguju borbeni kyohuskin karate, razvrstanih u kategorije limača, kadeta i juniora.

Pod vodstvom trenera Dragoslava Krnjaića i Nenada Đurića za sisačku KK “Croatiu” nastupili su: Alen Božić, Patrik Veršić, Nikola Sever, Fran Mlinarić, Matko Kajgana, Marko Krizmanić, Goran Božić, Stefan Vedrina i Katarina Sever.

Nakon za Siščane vrlo uspješnih kvalifikacija, u borbama za treće mjesto pobjede su ostvarili Patrik Veršić, Marko Krizmanić i Stefan Vedrina, te osvojili brončane medalje.
Još uspješniji su bili Fran Mlinarić (limač), Nikola Sever (kadet), Goran Božić (junior) i Katarina Sever (juniorka), koji su osvojili zlatne medalje, dok je Matko Kajgana u finalu izgubio i osvojio srebrnu medalju.

U konačnom plasmanu lige, najbolji karatisti za 2010 god. u juniorskoj kategoriji postali su Goran Božić i Katarina Sever, u kadetskoj kategoriji Nikola Sever, dok su Fran Mlinarić i Matko Kajgana drugoplasirani u limačima, a Marko Krizmanić treći. Najuspješniji su nagrađeni prigodnim peharima.

Komentirajte