Naslovnica Sport Ostali sportovi Medalje izostale zbog ozljeda, umora i nepovoljnog ždrijeba

Medalje izostale zbog ozljeda, umora i nepovoljnog ždrijeba

Protekli vikend u Sportkom centru “Sava” u Zagrebu, održano je seniorsko PH u kickboxing disciplini full–contact, a Siščane je predstavljao jedino Denis Hotić.

Na izuzetno jakom natjecanju nastupilo je 73 najboljih kickboxača iz 21 hrvatskog kickboxing kluba. KK”Croatia” iz Siska je pod vodstvom instruktora Ivana Mihajlovića imao predstavnika u apsolutnoj kategoriji +91 kg, Denisa Hotića, dok ostali Siščani nisu bili spremni uslijed ozljeda i umora “zarađenih” na prethodnom natjecanju u Šibeniku, održanom prije dva tjedna.

U ovom slučaju Hotića nije pratila božica Fortuna. Nepovoljan ždrijeb mu je odredio odmah u prvom kolu meč protiv aktualnog prvaka Hrvatske i reprezentativca, Zadranina Ante Verunice.

Nakon tri runde i obilja teških udaraca s obje strane, ipak je bio uspješniji Verunica koji je uspio sakupiti više bodova i pobijediti sudačkom odlukom. Priliku za bolji rezultat kickboxerima Siska pružit će se 12. lipnja u Puli gdje će se voditi borbe u disciplini “K1”.

Ukupno najuspješniji klub na natjecanju kojeg su organizirali Hrvatski kickboxing savez i KBK “Škorpion” iz Zagreba bio je KBK “Pit Bull” iz Splita.

Komentirajte