Naslovnica Sport Ostali sportovi Hrvanje u Sisku ima budućnost

Hrvanje u Sisku ima budućnost

Na PH u grčkorimskim načinom hrvanja za mlađe dječake, u konkurenciji 19 klubova i 158 hrvača, HK Sisak osvojio je 5 mjesto. Najzaslužniji za ovako dobar ekipni plasman su braća Mateo i Karlo Kodrić koji su se okitili srebrom i naslovom doprvaka, dok je Jakov Marjanović osvojio broncu.

Na PH još su nastupili Stefan Zečević, Vilim i Pavel Puklavec, Krčalić i Crnković, a svi pod vodstvom trenere Daria Stankovića i Gorana Plaveca.

-Obzirom na veliku ekipnu konkurenciju, kao i veliku konkurenciju po pojedinim kategorijama, naši najmlađi hrvači ostvarili su fantastičane rezultate. Sve nam to govori da su na pomolu nove generacije uspješnih i talentiranih hrvača. – priopćili su iz HK Sisak, koji usprkos skromnim i nedostatnim financijskim sredstvima u posljednjih nekoliko godina ima kontinuitet respektabilnih rezultata te u svim uzrasnim kategorijama ima po nekoliko vrhunskih hrvača.

Pojedinačni rezultati:

Karlo Kodrić nastupio je u kategoriji 33 kg gdje se nadmetalo 22 hrvača. Sa tri pobjede i porazom u finalu okitio se srebrom.

Mateo Kodrić u kategoriji 44 kg i u konkurenciji 15 hrvača poput brata do srebra uje došao sa tri pobjede i jednim porazom.

Jakov Marjanović u kategoriji 49 kg, u konkurenciji 22 hrvača sa 3 pobjede i 1 porazom osvojio je 3 mjesto i brončanu medalju.

Komentirajte