Naslovnica Vijesti Sisak Izbjegnuta identična tragedija na autocesti kod Popovače

Izbjegnuta identična tragedija na autocesti kod Popovače

Vozač iz Kutine star 77 godina, ušao je u srijedu oko 13 sati na autocestu na čvoru Popovača, te krenuo voziti u krivom smjeru, ali je shvatio svoju grešku nakon 2,5 kilometra.Kutinčanin se nakon nekog vremena, shvativši svoju pogrešku, zaustavio  na odmorištu ‘Stari hrastovi’ okrenuo i vratio do Popovače. Tamo je pokušao nastaviti vožnju preko nadvožnjaka i uključiti se na autocestu na pravilan način, ali ga je policija zaustavila i privela u policijsku postaju Kutina, piše Jutarnji list.

Kako doznajemo u PU Sisačko-moslavačkoj, vozači su policiji dojavili da opet netko vozi suprotnmim smjerom u 13.09 sati. Odmah su krenule policijske ophodnje i usporavale promet na autocesti pokušavajući na taj način izbjeći najgore.

Vozač iz Kutine, s kojim je u automobilu marke Yugo bila njegova 77-godišnja supruga počinio je istu grešku, na istom mjestu na čvoru Popovača kao i Siščanin Željko Vuković koji je u ponedjeljak u ponoć krivim smjerom autoceste u istom pravcu vozio punih 18 kilometara te je izazvao sudar u kojem je on poginuo, a tri su osobe ozlijeđene.

Komentirajte