Naslovnica Vijesti Sisak Vrhunski toksikolog gostuje u Sisku

Vrhunski toksikolog gostuje u Sisku

Klub Inicijative građana za održivi razvoj grada Siska i Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije organiziraju tribinu o činjenicama i zabludama o kemikalijama.

Tribina se održava u povodu Dana planeta, a s ciljem povećanja razine odgovornosti svih pojedinaca i institucija vezano uz održivi razvoj grada Siska i Sisačko-moslavačke županije. Predavanje će održati, za Sisak i županiju više nego aktualnoj temi, vrhunski hrvatski i svjetski stručnjak toksikolog, profesor doktor znanosti Franjo Plavšić, ravnatelj Hrvatskog toksikološkog zavoda.

“Na skup se pozivaju svi koji podržavaju istinite i objektivne informacije kao jedini ispravan put do znanja. Nazočni će doznati čemu smo sve izloženi i što svi možemo učiniti kako bi se stanje poboljšalo!” – stoji u dopisu organizatora tribine. Najavljen je dolazak i županice SMŽ, Marine Lovrić Merzel.

Tribina će se održati u srijedu, 28. travnja od 18 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak, Kranjčevićeva 16.

Komentirajte