Naslovnica Vijesti Sisak Casting za izbor Miss županije za Miss Hrvatske 2010.

Casting za izbor Miss županije za Miss Hrvatske 2010.

I ove godine će se provesti izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije.Prvo što trebaju učiniti sve zainteresirane djevojke je obavezni casting, a da bi na castingu mogle sudjelovati mogu se javiti na telefonski broj 099/218-43-74 ili doći u subotu,  20. ožujka u 11 sati u Caffe bar Dolar, Ulica Matije Gupca 5 u Sisku.

Organizator Izbora je Direkcija Miss Hrvatske za Miss svijeta. Završnica, tj. veliko županijsko finale održat će se krajem mjeseca ožujka.

I ove godine u organizaciji su pomogli: Zlatna igla iz Siska koja će osigurati odjeću za “večernji izlazak” djevojaka, dizajnerica Elena Conjar i njen studio “El design” koja će obući djevojke za “poslovni” izlazak, MrJoseph iz Duge Rese koji je osigurao obuću, te Lisca koja daje kupaće kostime. Uz to, za sve natjecateljice pripremaju se i vrijedne nagrade.

Pobjednica Izbora stječe pravo direktnog ulaska u veliku završnicu Miss Hrvatske. Uz pobjednicu, obje pratilje, kao i Miss fotogeničnosti, imaju pravo odlaska na casting za finale izbora.

Da bi djevojke sudjelovale na castingu, moraju imati između 17 i 24 godine.

Poželjno je da imaju i:

1)Čista, raspuštena, svježe oprana kosa
2)Usku odjeću koja ocrtava liniju tijela
3)Minimalni make up
4)Cipele s visokom potpeticom (obuti ili donijeti)

Važne napomene:

zajamčena je osobna diskrecija svim djevojkama koje se prijave i budu sudjelovale na castingu

casting je zatvorenog tipa tj. pristup je dopušten samo djevojkama koje sudjeluju. Nije dopušten ulazak u dvoranu prijateljima, rođacima, roditeljima… Isto tako na castingu nije dopušten ulazak novinarima, kao niti bilo kakvo neovlašteno fotografiranje

o rezultatima castinga djevojke će biti izviještene osobno, u roku od nadulje 7 dana od održavanja castinga

sve djevojke koje budu odabrane za završnicu Izbora potpisati će pismenu izjavu o prihvaćanju sudjelovanja prema pravilima organizatora, a za malodobne djevojke to će morati učiniti njihovi roditelji ili staratelji

Za sve detalje djevojke se mogu javiti organizatorici izbora, Romani Martinović, na broj telefona 099/218-43-74.

Komentirajte