Naslovnica Sport Ostali sportovi Dobar ulazak u sezonu

Dobar ulazak u sezonu

Već na otvaranju nove hrvačke sezone, seniorski sastav Hrvačkog kluba Sisak došao je do svog najvećeg uspjeha u posljednjih nekoliko godina. Na prvom kvalifikacijskom turniru 1.Hrvatske hrvačke lige, održanom u Zagrebu, Sisak je zauzeo peto mjesto.

Ovime Siščani već sada imaju osiguran ulazak u završnicu ligaškog natjecanja i borbu za poredak od 5. do 8. mjesta. Značajan je to pomak i postignuće za ekipu čija su okosnica juniori. Lani je HK Sisak završio na 12. mjestu 1.HHL-e. Ove sezone, ovisno o rezultatima na idućem kvalifikacijskom turniru u svibnju, sisački hrvači imaju šansu ući i u prvu jakosnu skupinu gdje bi se borili za plasman od 1. do 4. mjesta.

 Za HK Sisak na 1. kvalifikacijskom turniru, gdje se pojavilo 12 klubova sa 87 hrvača, nastupili su Ranko Gajić, Mario Rendulić, Mladen Hrkić, Alen Osmanlić, Karlo Vasiljević, Stjepan Lavrić, Igor Adamović, Tomislav Lavrić, a pod trenerskim vodstvom Plaveca i Majnarića

 U pojedinačnim plasmanima Tomislav Lavrić u kategoriji 96 kg, u konkurenciji 13 hrvača, osvojio je 2. mjesto. Stjepan Lavrić u kategoriji 84 kg, u konkurenciji 15 hrvača, također je osvojio 2. mjesto. Igor Adamović, kategorija 96 kg, između 13 hrvača plasirao se na 5., kao i Mario Rendulić u kategoriji 66 kg. Ranko Gajić, Mladen Hrkić, Alen Osmanlić i Karlo Vasiljević završili su ovaj turnir bez plasmana.

Komentirajte