9 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Rammstein u četvrtak u Areni

Datum:

Marketing

Samo dva dana nas dijeli od bombastičnog koncerta ekscentričnog  Rammsteina koji će u četvrtak, 18. ožujka, prvi put nastupiti ispred mnogobrojnih hrvatskih fanova,a u Zagreb dolaze dan ranije kako bi barem na kratko uživali u ljepotama hrvatske metropole. Rammstein su za potrebe izvođenja vratolomija na sceni, između ostalog, zatražili i instruktoricu pilatesa i joge a zanimljivo je da su tražili i instruktoricu salse – nismo sigurni zašto im baš treba plesna poduka, no vjerujemo da će nam na koncertu sve biti jasno.  Naravno, bend je zatražio i Mercedese za prijevoz pa smo im osigurali jedan Viano Mercedes kombi i jednu S- klasu.

Ulaznica za ovaj koncert još uvijek ima no samo na parteru (360 kuna) i na gornjim tribinama (290 kuna) jer su FAN pit, lože i donje tribine odavno rasprodane.

Za sve kampanjce koji će svoju glazbenu zadaću obaviti tek na dan koncerta, blagajnu  u Areni otvaramo u 9 ujutro i raditi će sve do 21 sat.

Ulaz u Arenu otvara se u 18 sati, predgrupa Combchrist počinje sa zagrijavanjem već u 20h a Rammstein s nastupom počinje u 21 sat.
Nakon izlaska novog albuma  Liebe Ist Für Alle Da  i kontroverznog spota za pjesmu Pussy čija je necenzurirana verzija zabranjena u cijelom svijetu, Rammstein je definitivno jedan od najprovokativnijih bendova današnjice  i sa veseljem očekujemo njihov vatreni nastup u zagrebačkoj Areni.

LUPA  PROMOTION SA PONOSOM NAJAVLJUJE

14-18.04.2010    Šetnja s dinosaurima

16.05.2010          Metallica

25.07.2010          Leonard Cohen

Možda vas zanima...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

Povijesni uspjeh Tee Ilijević za sisačko streljaštvo

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini...

Nove pobjede kuglačica ŠKK Jedinstvo – smiješi im se prva liga

U proteklom tjednu dvije ostvarene pobjede za kuglačice ŠKK...

Rekordna pobjeda kuglačica Jedinstva

U 19. kolu 2. HKL na domaćim stazama nova...