Naslovnica Vijesti Sisak Sisački SDP izabrao novo vodstvo

Sisački SDP izabrao novo vodstvo

Na subotnjoj konvenciji Gradske organizacije SDP-a održanoj u Hotelu Panonija za potpredsjednike su izabrani Igor Čičak i Marko Krička.Osim za potpredsjednike 73 stranačka delegata, izabrana prethodno na sastancima mjesnih ogranaka sisačkog SDP-a, glasala su i za pet članova predsjedništva, 11 članova gradskog odbora i tri člana Nadzornog odbora sisačke organizacije.

U izvršno tijelo organizacije, Predsjedništvo, izabrani su Ivan Radanović, Borislav Stojčević, Ivan Milković, Ivan Jurić i Alija Avdić.

U najviše tijelo sisačkog SDP-a, koje upravlja organizacijom između dvije konvencije, izabrani su Mario Balajić, Edita Bjelanović, Miroslav Vuksanović, Stanislav Radičanin, Dražen Tušar, Bojan Popović, Ljiljana Jurić, Ankica Nedić, Dragan Krupljanin i Ive Vuković. Nakon prvog kruga glasanja Radovan Predojević i Branka Sedić imali su isti broj glasova, te je konvencija u drugom krugu za jedanaestog člana izabrala Radovana Predojevića.

Predsjednica SDP-a Siska izabrana je prije dva tjedna na tajnim izborima na kojima su mogli sudjelovati svi članovi SDP-a s prebivalištem u Sisku. Ne neposrednim izborima, kakve u Hrvatskoj za čelna mjesta lokalnih organizacija provodi samo SDP, za predsjednicu je izabrana Kristina Ikić Baniček.

Komentirajte