2 C
Sisak
Utorak, 26 listopada, 2021

Rezultati akcije “Mir i dobro”

- Marketing-spot_imgspot_img

Tijekom provođenja operativne akcije „Mir i dobro“, koja se ove godine provodila u razdoblju od 14. prosinca 2009. do 8. siječnja 2010. godine policijski službenici na području Policijske uprave sisačko-moslavačke oduzeli su pet komada oružja, 196 komada streljiva te 49 komada pirotehničke galanterije.Uz to, zbog nezakonitog posjedovanja oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava ukupno je utvrđeno devet prekršaja, zbog čega je prijavljeno devet osoba, od kojih je sedam počinitelja bilo punoljetno, a dva počinitelja bila su maloljetna. Kaznena djela iz ove domene nisu evidentirana.

Zbog nezakonite uporabe oružja, streljiva i pirotehnike ukupno je utvrđeno osam prekršaja, zbog kojih je prijavljeno devet osoba, od kojih je osam počinitelja bilo punoljetno, a jedan je bio maloljetnik.

U vrijeme trajanja ove akcije na području Kutine zabilježeno je jedno lakše ozljeđivanje 12-godišnjeg dječaka koji je ozlijedio prst paleći petardu I razreda, dok je u Petrinji zbog nezakonite uporabe vatrenog oružja od strane nepoznatog počinitelja došlo do propucavanja osobnog automobila parkiranog u dvorištu obiteljske kuće.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti