Naslovnica Sport Ostali sportovi Šest nastupa, šest medalja

Šest nastupa, šest medalja

kktigar_osijek_75Posljednji turnirski nastup u ovoj godini članovima Karate kluba Tigar iz Siska bio je vrlo plodan. Na Božićnom kupu u Zagrebu, šest „tigrića“ osvojilo je šest medalja, jednu zlatnu, tri srebrne i dvije brončane.

Za KK Tigar u Zagrebu su nastupili Borna Poljak, Aneta Tkalčec, Andrea Karagić, Mirna Đurić, Iva Dužić i Ejla Poljak.

Borna Poljak je nastupio u kategoriji ml. učenika, a do bronce je došao kroz repasažne nastupe. U istoj kategoriji kod djevojčica nastupile su Aneta Tkalčec i Andrea Karagić. Aneta je nanizala briljantne nastupe, te bez dostojnog protivnika osvojila zlatnu medalju. Andrea, na žalost, ovoga puta ostala je bez značajnijeg uspjeha.

U starijoj kategoriji učenica nastupila je Mirna Đurić. Superiornim pobjedama probila se sve do finala, gdje nažalost nije bilo dovoljno sreće. Izvrstan uspjeh je i srebrna medalja.

U kategoriji mlađih kadetkinja znanje i talent su pokazale Iva Dužić i Ejla Poljak. Ivini nastupi nagrađeni su srebrom, dok Ejlini, iako kvalitetni, ne donose značajniji plasman.

Posljednja medalja na Božićnom kupu, srebrna, osvojena je u ekipnom nastupu. Ekipa mlađih kadetkinja, u sastavu Ejla Poljak, Mirna Đurić i Iva Dužić. Djevojke su u finalu izgubile tijesnom razlikom.

Ovim turnirom završena je jedna među najuspješnijim sezonama za Karate klub Tigar Sisak i njegove mlade snage.

Komentirajte