Naslovnica Sport Ostali sportovi Zlato, srebro i bronca za KK Sisak

Zlato, srebro i bronca za KK Sisak

Na 6. međunarodnom karate turniru “Karlovac open 2009.”, predstavnici Karate kluba Sisak osvojili su 3 medalje. Igor Cvijanović bio je prvi u konkurenciji kadeta, Hrvoje Rožić osvojio je drugo mjesto u konkurenciji karatista do 12 godina, a Adriana Panižić do bronce je došla preko repasaža u konkurenciji juniorki do 53 kg. Na korak do medalja ostali su Luka Rožić  i Dolores Antić. Izgubili su mečeve za 3. mjesto.

-Ovo je bio jedan od izlučnih turnira za Igora Cvijanovića  i vrlo važan u smislu njegovog mogućeg nastupa na prvenstvu Europe u Izmiru u veljači  2010. godine. Na ovom turniru Igor je trebao pobjedu, što je i učinio porazivši sve direktne konkurente u kadetskoj kategoriji. Ovom pobjedom Igor je izbjegao nastup u Podsusedu na Božićnom turniru, te se može mirno pripremati za   odlučujući nastup na kvalifikacijskom natjecanju koji će se održati 27. prosinca u Zagrebu, na kojem će nastupiti u svakoj kategoriji samo 4 najbolja hrvatska natjecatelja. – izvijestio nas je Marijan Kos, trener u KK Sisak.

Ostali karatisti KK Siska pripremaju se za nastupe na “13. Božićnom kupu “, sljedećeg vikenda u Podsusedu i najavljuju nove uspjehe.

Komentirajte