Naslovnica Show The Bambi Molesters nakon četiri godine nastupaju u Sisku!

The Bambi Molesters nakon četiri godine nastupaju u Sisku!

bambi molestersThe Bambi Molesters klupskom svirkom obilježavaju petnaest godina postojanja.Povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 5. prosinca i Međunarodnog dana ljudskih prava, koji se obilježava 10.prosinca, Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Koordinacijom Udruga Mladih Siska (KUMS) organizira koncert The Bambi Molestersa. Ovim nastupom u subotu 12. prosinca 2009. Bambi Molesters će obilježiti petnaest godina postojanja, točnije petnaest godina od prvog nastupa uživo.

Novi album, čije je snimanje netom završeno, u produkciji Chrisa Eckmana i izdanju Dancing Beara, u Hrvatskoj izlazi u siječnju 2010, a na europskom tržištu naći će se u travnju. Bambi Molesters su u međuvremenu, obradom pjesme Sundowner  grupe The Walkabouts sudjelovali u nastanku kompilacije „Got No Chains“ izdavačke kuće Glitterhouse, koja je ovim izdanjem odala počast dvadesetpetogodišnjem djelovanju ove kultne američke grupe.

Na nastupu 12. prosinca u klubu  SKWHAT, osim presjeka petnaestogodišnje karijere, publiku ekskluzivno očekuje i dio pjesama s novog albuma. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na dan koncerta na blagajni kluba ( Perivoj Viktorovac bb, Sisak).
 

Koncert povodom Međunarodnog dana ljudskih prava i Međunarodnog dana volontera

Početak: 21:00
Mjesto: Klub mladih “SKWHAT”, u suradnji s Koordinacijom Udruga Mladih Grada Siska
Ulaz: 40,00 Kn + slatkiši
U pretprodaji: 30,00 kn (trgovina „NoCOde“ Sisak i na ulazu u Klub)
Posjetitelji koncerta će pored ulaznica ulaz „platiti“ i slatkišima koji će se podijeliti korisnicima sisačke Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Komentirajte