Naslovnica Sport Ostali sportovi Tomislav Lavrić pokorio sve protivnike

Tomislav Lavrić pokorio sve protivnike

T.Lavrić u zahvatu 75U Vrbovcu, na ovog vikenda održanom Prvenstvu Hrvatske za seniore u slobodnom načinu hrvanja, Tomislav Lavrić iz Hrvačkog kluba Siska osvojio je titulu seniorskog prvaka države u kategoriji 96 kilograma. Njegove klupske kolege, Ranko Gajić u kategoriji 60 kg  i Mladen Jelisavac u kategoriji 96 kg, bili su odlični treći.

T.Lavrić na postolju(1.)Uspjeh su Siščani postigli u konkurenciji od 59 hrvača iz ukupno 16 klubova, a u klupskom plasmanu HK Sisak je na ovom natjecanju osvojio 4. mjesto sa 14,00 bodova, iza trećeg PIK Vrbovca, drugo plasiranih Sesveta i prvoplasiranog Metalca iz Zagreba.

Za HK Sisak su uz osvajače medalja nastupili i Mario Rendulić, Mladen Hrkić,  Alen Osmanlić, Igor Dujmović, Sanel Šubašić i Stjepan Lavrić, svi pod vodtsvom trenera Gorana Plaveca i Nikice Jurčevića.

T.Lavrić i treneriZa hrvače Siska ovo je bilo jedno od najuspješnijih seniorskih natjecanja u posljednjih nekoliko godina.

Hrvačkom klubu Sisak predstoji još PH u slobodnom načinu hrvanja za kadete, u kojem također imaju kandidate za medalje. Natjecanje će se održati narednog vikenda u Zagrebu, a njiime se ujedno i završava sezona hrvanja slobodnim načinom

Komentirajte