Naslovnica Vijesti Sisak “Pali” zbog “inspektora Rexa”

“Pali” zbog “inspektora Rexa”

policijski pasPolicijski pas za detekciju droga otkrio je kod 23-godišnjeg Siščana tri paketića marihuane, ukupne težine 2.4 grama. Mladić je zatečen jučer oko 17 sati u Ulici Otokara Keršovanija u Sisku u osobnom automobilu. Policija je protiv 23-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu i optužni prijedlog zbog zlouporabe opojnih droga.

Istog poslijepodneva, temeljem naloga Županijskog suda u Sisku, obavljena je pretraga stana kod 24-godišnjeg Siščana u kojoj je također korišten  pas za detekciju droga. Pretragom je pronađen paketić s 1.9 grama marihuane te stabljika indijske konoplje, visine 126 centimetara, zasađena na dvorištu kuće. Protiv 24-godišnjaka je također podnesena kaznena prijava i optužni prijedlog zbog zlouporabe opojnih droga.

Policija u Novskoj podnijela je kaznenu prijavu i optužni prijedlog zbog zlouporabe opojnih droga protiv 20-godišnjaka iz Novske.  Osumnjičeni je zatečen jučer, 14. rujna oko 17.30 sati, u napuštenom objektu u Nazorovoj ulici u Novskoj u posjedu ručno motane cigarete ispunjene mješavinom duhana i marihuane.

Provedenom kriminalističkom obradom policija je utvrdila da je mladić istog prijepodneva od nepoznate osobe u Kutini kupio dva tzv. jointa od kojih je jednog konzumirao, a sa drugim je zatečen.

Komentirajte