20 C
Sisak
Petak, 12 kolovoza, 2022

Siščani odlični u Vrbovcu

- Marketing-spot_imgspot_img

streljatsvoMeđu osam klubova koji su na nedjeljnom turniru povodom Dana grada nastupili na turniru u Vrbovcu je i ŠSK ” HVIDR-a SISAK” .Gađalo se serijskom zračnom puškom 20 hitaca. a Siščani su nastupili s mješovitom ekipom i napravili zadovoljavajući rezultat. Zlatnu medalju u ženskoj konkurenciji sa rezultatom 186 krugova osvojila je juniorka Marina Mačković. Posljednja dva turnira (Mihovljan i Vrbovec) pokazuju da će u sljedećoj sezoni klub od Marine moći očekivati ozbiljne rezultate.

Do brončane medalje došla je Danijela Ćosić sa , za nju neuobičajeno niskim rezultatom, pogodila je 179 krugova. Razlog lošeg rezultata uglavnom treba tražiti u nenadanoj promjeni puške, te se Danijela nije mogla prilagoditi na novo okidanje.

U muškoj konkurenciji gađao je Tihomir Ilijević koji je sa 189 krugova osvojio drugo mjesto iza Roberta Belka iz M. Bistrice (193 kruga).

Ekipno je sisački klub osvojio drugo mjesto sa 554 kruga. Prvo mjesto osvojio je SK “M. Bistrica” sa 562 kruga, a treče SK “METALIS” iz D. Stubice sa 548 krugova.

Zadnje novosti
Ostale novosti