Naslovnica Show NightLife U subotu “Born In Sisak 2”

U subotu “Born In Sisak 2”

Motosusret u Sisku, pod nazivom “Born In Sisak”, održat će se u subotu 13.lipnja u blizini šume Brezovica, na lokaciji znanoj kao Biker Safe Town (Novo selo Palanjačko). Organizira ga Udruga Bikers Brothers Sisak. Posebnost ovog susreta je što na prostor gdje će se održavati neće moći ući nitko bez motora.

bbs7-Naplate ulaza neće biti, za nikoga. Ali pristup ovom moto susretu će biti jedino moguć kao vozač ili suvozač na motoru. Događaj provodimo isključivo u našoj organizaciji, na ili u vlastitim prostorima. Dakle, u 1.st Bikers Safe House i Bikers Safe Town, koji su privatno vlasništvo čalanova Bikers Brothersa Sisak.
Naš pristup organizaciji moto susreta razlikuje se od razmišljanja nekih drugih organizatora, ali sve bikere dočekujemo i dočekat ćemo kao pravi domaćini.
Slobodni smo predvidjeti da će, nakon otkazivanja nekih ključnih manifestacija ove godine u Sisku, ovo biti najveća priredba. I po broju ljudi koji dolaze izvan Siska i izvan naše države. – ističu iz Bikers Brothersa par dana uoči Motosusreta.

Ovo je druga godina zaredom da motosusret u Sisku organizira Udruga BBS. Ranijih godina susrete su kod Starog grada organizirali članovi MK Siscia.

Komentirajte