Naslovnica Sport Ostali sportovi Sisački Tigrići uspješni i u Brezovici

Sisački Tigrići uspješni i u Brezovici

Na 18.Međunarodnom karate turniru Sisak Cup 2009., u organizaciji KK Siska,  članovi Karate kluba Tigar osvojili su 8 medalja, 4 zlatne i 4 brončane.

U subotu 06. lipnja, u sportskoj dvorani Brezovica, nastupilo je 10 “Tigrića”: Borna Poljak, Aneta Tkalčec, Andrea Karagić, Patricija Kosina, Ema Pauček, Mirna Đurić, Ejla Poljak, Karlo Đurić, Valentino Vasilik i Iva Dužić.

U nelužbenim kategorijama ml. učenika Borna Poljak je u brojnoj konkurenciji bez većih poteškoća stigao do finala, te u konačnici zasluženo pobijedio s 3:0 i dokazao se pred svojom publikom.

U istoj kategoriji, ali u konkurenciji djevojčica, nastupile su Aneta Tkalčec, Andrea Karagić i Patricija Kosina. Aneta i Andrea ovoga puta nisu dovoljno iskoristile repasažne nastupe pa su ostale bez medalja. Ipak, za ove mlade natjecateljice probitak do faze borbi za medalju, izvanredan je uspjeh. Patricija Kosina je pak osvojila zlatnu medalju, a koju je i zaslužila briljantnim nastupima.

U neslužbenoj kategoriji učenica nastupila je Ema Pauček. Prvi nastupi nisu joj baš omogućili lak prolazak do medalje, ali je na kraju ipak kroz repasažni nastup zasluženo osvojila brončanu medalju.

U službenoj kategoriji ml. učenica već tradicionalno najbolji plasman ostvaruje Mirna Đurić. Tako je bilo i ove godine. Superiornim pobjedama ponovno je osvojila zlatnu medalju. Mirna je nastupila i u starijoj kategoriji učenica gdje u borbi za treće mjesto osvaja brončanu medalju.

U istoj kategoriji nastupila je i Ejla Poljak. Dobar početak ipak ju nije odveo u finale, ali je iskoristila repasažne nastupe i također osvojila brončanu medalju.

Kod dječaka u kategoriji ml.kadeta nastupili su Karlo Đurić i Valentino Vasilik. Obojica nažalost nisu ostvarili značajnije plasmane.

U najstarijim kategorijama djevojčica nastupila je Iva Dužić. U svojoj kategoriji ml. kadetkinja izmakao je finalni nastup, ali je ipak, uvjerljivom pobjedom, osvojila brončanu medalju.

U starijoj kategoriji kadetkinja, Iva je nastupila van svih očekivanja svog trenera, te uz pomoć gotovo savršeno izvedene majstorske kate Empi, osvojila zlatnu medalju.

Tigrići, čestitamo !

Komentirajte