Naslovnica Sport Ostali sportovi Nastavljen niz dobrih rezultata

Nastavljen niz dobrih rezultata

Karate klub Sisak na 18. Croatia Cup-u u Zagrebu osvojio je dvije zlatne i dvije brončane medalje. Slijedi nastup na 18. međunarodnom karate turniru Sisak Cup 2009.

Odličja u Zagrebu osvajana su u međunarodnoj konurenciji. Naime, na natjecanju u organizaciji Karate kluba Croatia iz Zagreba i iz kalendara Hrvatskog karate saveza nastupilo je oko 500 natjecatelja iz 11 europskih država.

Natjecali su se predstavnici iz Nizozemske, Slovačke, Rusije, Gruzije, Grčke, Mađarske, BiH, Slovačke, Slovenije, Srbije i Hrvtaske, ukupno iz 64 kluba. Nagradni fond turnira iznosio je 9000 Eura, a pobjeda je pripala Georgiosu Tzanosu iz Grčke, viceprvaku Europe iz 2007. i 2008. godine.

Sisačko ekipno zlato u konkurenciji mlađih natjecatelja pripalo je kata timu u kategoriji učenika. Sisački zlatni tim čine Hrvoje i Luka Rožić te  Bruno Nikšić. Zlato je još osvojio i Igor Cvijanović u pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji kadeta.

Brončanu medalju izborio je Luka Rožić u kategoriji mlađih učenika (od 7 do 9 godina) te Cvijanović u kategoriji juniora.

Pretposljednje natjecanje iz kalendara HKS-a bit će održano u Sisku, 6. lipnja.

Komentirajte