Naslovnica Sport Baseball Poraz bejzbolaša Siska

Poraz bejzbolaša Siska

Seniorska ekipa baseball kluba Sisak nastavila je seriju poraza te umanjila svoje izglede za plasman u diogravanje za prvaka.U subotu u sklopu 7. kola na igralištu u Središću BK Medvednica pobjedila je sa 16 : 5 Siščane.  Dobar početak i vodstvo od dva nula nakon 2. ininga nije bio dovoljan te dolazi do pada u igri i Medvednica u jednom napadu osvaja 8 bodova. U slijedeća tri napada Stroksi osvajaju 3 boda ali ponovno dolazi do pada u igri i Zagrepčani osvajaju 7 bodova. 

Za Sisak su igrali:    Mahač ( osvojio 2 boda ), Salešević, Roksa, Vanić ( 1 ), Krička ( 1 ), Stanišić ( 1 ), Matić, Mesić, Đeferović, Kasunić i Brkašić.
 
Za Medvednicu su igrali:    Kamenski ( 2 ), Magdalenić ( 2 ), Mandić ( 1 ), Krolo ( 1 ), Bobić ( 2 ), Crnković ( 2 ), Klobučar, Jurakić ( 1 ),Strugar ( 1 ), Boršić ( 1 ) Šket ( 1 ) i Ferara ( 2 ).
 
Sudac:Mario Marušić ( Zg ).
 
Slijedeću utakmicu Sisak igra u nedjelju 07.06. na svom terenu i napokon bi trebao biti kompletan, vraćaju se Kastmiler i Birač. U preostale četiri utakmice Sisku trebaju sve pobjede da bi se plasirao u doigravanje za prvaka.

Komentirajte