Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za utorak, 26. svibnja

Najave za utorak, 26. svibnja

SISAK – U utorak, 26. svibnja 2009. godine u 9 sati, u sjedištu tvrtke Oberndorfer d.o.o. (Južna industrijska zona – industrijski krug Željezare Sisak, velikom portom do zgrade “Marlesice”) održat će se konferencija za novinare na temu «Razvoj poslovnih zona – ključni element strategije gospodarskog razvoja Grada Siska». Na konferenciji će prisustvovati gradonačelnik Dinko Pintarić, projekt menadžer za Oberndorfer Hrvatsku Edwin Huber i direktorica Poslovnih zona Sisak d.o.o. Krunoslava Kosina – Milutinović.

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić prisustvovat će u utorak, 26. svibnja 2009. godine u 10 sati konferenciji za novinare na kojoj će biti predstavljen program manifestacije “Grad u predgrađu” koja će se održati u Odjelu Caprag Narodne knjižnice i čitaonice Sisak (Trg hrvatske državnosti 1). Tradicionalna kulturno-animacijska manifestacija i ove će godine ponuditi bogat kulturno – zabavni program. Tijekom tri dana trajanja, od 1. do 6 lipnja,  organizirano je niz likovnih izložbi i kreativnih radionica, literarnih natjecanja i koncerata. 

SISAK – Dom za starije i nemoćne osobe Sisak obilježit će u utorak, 26. svibnja 2009. godine dvadeset godina uspješnog rada. Proslava će u prostorijama kino dvorane Doma početi u 17 sati.

KUTINA – U utorak, 26.svibnja 2009. godine s početkom u 19 sati svečano će biti otvorena XVI. izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti MoslaVINA, Kutina 2009. godine koja se održava u Pučkom otvorenom učilištu, S.Radića 3, Kutina. Program počinje u 18,00 sati kulturno-umjetničkim programom. Organizator izložbe koja se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te Ministarstva turizma je Udruga vinogradara i voćara Moslavine „Lujo Miklaužić“, Kutina.

SISAK – U Župnoj crkvi Sv. Marije Magdalene u Selima u utorak, 26. svibnja od 20 sati koncert će održati njemački orguljaš Bernhard Klapprott. Izvest će orguljaški recital “Njemački stari majstori”.

Komentirajte