Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za petak, 03. travnja

Najave za petak, 03. travnja

SISAK – U petak, 3. travnja 2009. godine u 11 sati, u Velikom kabinetu Gradske vijećnice bit će održana konferencija za novinare na kojoj će se govoriti o aktivnostima u povodu Međunarodnog dana svjesnosti o opasnostima od mina i pomoći u protuminskom djelovanju koji se obilježava 4. travnja.
Na konferenciji za novinare sudjelovat će profesionalni član Gradskog poglavarstva Grada Siska Vlatko Matijević te ispred Hrvatskog centra za razminiranje zamjenik ravnatelja Mirko Ivanušić, predstojnik Ureda ravnatelja Mladen Crnković i predstojnik podružnice u Karlovcu Damir Stojković.

SISAK – HGK-Županijska komora Sisak u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira seminar „Korištenje financijskih sredstava Fonda zaštite okoliša i energetske
učinkovitosti u gospodarstvu“ koji će se održati u petak 3. travnja 2009. u HGK-ŽK Sisak, Kranjčevićeva 16, Sisak u 11,00 sati.

SISAK – Ivanu Kralju, bolesnom dječaku iz Siska tvrtka Ipsilon film d.o.o. će na prigodnoj svečanosti uručiti ključeve automobila Suzuki splash 1,2 GLC AC. Ipsilon film automobil je osvojio u nagradnoj igri Radio Quirinusa “Zlatni kjluč” u prosincu prošle godine , no odlučili su ga darovatii obitelj Kralj, kojima će on puno pomoći jer se mali Ivan liječi u Zagrebu. Primopredaja automobila biti će u petak, 03. travnja, s početkom u 12 sati u prostoru Radio Quirinusa.

KUTINA – 19. Smotra dječjeg folklora biti će u petak, 03. travnja, od 18 sati održana u Domu kulture Kutina.

PETRINJA – Petrinjski puhački kvartet i gosti održat će u petak, 3. travnja koncert u maloj dvorani Hrvatskog doma. Gosti na koncertu će biti profesor Edmund Andlar Borić i učenici Puhačkog odjela Glazbene škole Petrinja. Koncert počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Komentirajte