Naslovnica Vijesti Sisak “Osmijeh” u Sisku podario osmijeh svima

“Osmijeh” u Sisku podario osmijeh svima

Zbor Mladih Osmijeh iz župe Sv. Josipa Radnika iz Klinča Sela – Zdenčina gostovao je u sisačkoj župi Uzvišenja Sv. Križa.Članovi Zbora i zajednice mladih Osmijeh animirali su pjevanje na pobožnosti križnog puta i euharistijskom slavlju koje je predvodio mr. sc. Antun Sente ml., župnik župe Uzvišenja Sv. Križa u Sisku.

Mladi sisačke župe Sv. Križa predvođeni Spomenkom Jurić, dipl. arheologinjom upoznali su goste s povijesnim i sadašnjim znamenitostima grada Siska šetajući se od župne crkve do Starog Grada.

Nakon misnog slavlja domaćini su upriličili prigodni domjenak dok su se gosti predvođeni Draženom Barukčićem, voditeljem zajednice mladih i Marijom Koluderom, voditeljem zbora mladih Osmijeh pobrinuli za ugodno druženje.

Opraštajući se od mladih iz Klinča Sela, župnik Antun im je zahvalio na animiranju liturgijskog slavlja te na molitvi kojom prate svoju župljanku sestru Teu koja je redovničko zvanje dobila baš u njihovoj zajednici, a sada djeluje kao pastoralna suradnica u župi Uzvišenja sv. Križa u Sisku.

(as)

Komentirajte