1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Pronađene nestale Siščanke

- Marketing-spot_imgspot_img

Tijelo mrtve žene koja odgovara opisu nestale 33-godišnje Siščanke Sandre Lacković pronađeno je u subotu ujutro uz desnu obalu Save kod sisačkog naselja Crnac, piše Jutarnji list.Što je uzrok smrti nesretne žene i ima li na tijelu tragova nasilja znat će se nakon obdukcije koju je naložio istražni sudac Županijskog suda u Sisku.

Nestanak Sandre Lacković policiji je prijavio u četvrtak, 5. ožujka, njen nevjenčani suprug. Rekao je kako je Sandra otišla od kuće u srijedu, 4. ožujka, te da nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo kome rekla kamo ide.

Drugi slučaj nestale žene u istom tjednu u Sisku sretnije je okončan. Naime, policiji je 4. ožujka prijavljen nestanak Senke Kapelec. Nestanak je prijavila njena sestra, koja je navela kako je Senka dan ranije, 3. ožujka, otišla od kuće bez da je rekla kamo ide. Hodala je uz pomoć štaka jer je nedavno skinula gibs sa slomljene noge. 

Nakon objave njezine fotografije ubrzo su obitelj nazvali iz jedne bolnice u Zagrebu da im jave kako imaju pacijenticu koja odgovara opisu nestale žene. Obitelj je kasnije potvrdila kako je riječ o nestaloj Senki Kapelec.

Detaljne okolnosti njihovih nestanaka se još utvrđuju.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

3 KOMENTARI