1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Nestale dvije žene na području Siska

- Marketing-spot_imgspot_img

Dvije žene nestale su proteklih dana na području Siska te policija moli građane da pomognu u njihovu pronalasku.Senka Kapelec, 44-godišnjakinja, nestala je u srijedu u poslijepodnevnim satima. Ona je otišla od kuće u ulici Antuna Branka Šimića, a njezin nestanak je policiji prijavila njena sestra. Senka Kapelec je donedavno nosila gips na nozi, koji je prije tjedan dana skinula, no i dalje se kreće pomoću štaka, priopćila je policija. Visoka je oko 165 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, tamno plave kovrčave kose, zelenih očiju te nosi naočale. U trenutku nestanka, pretpostavlja se kako je na sebi imala crnu jaknu, traperice i tenisice.

Također je u nedjelju na sličan način od kuće, bez ikakve poruke, otišla i 32-godišnja Sandra Lacković(lijevo na slici). Njen je nestanak prijavio njen nevjenčani suprug. Sandra Lacković je visoka 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, crne kratke kose i kestenjastih očiju. Slično kao i Kapelec, u trenutku odlaska iz kuće, bila je odjevena u crnu zimsku jaknu, plave traper hlače i tenisice.

Policija moli građane koji imaju bilo kakva saznanja o njihovom nestanku ili trenutnom mjestu prebivališta, da se jave najbližoj policijskoj postaji ili da nazovu broj 92.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti