Naslovnica Vijesti Kultura Ulaznice za kino: Žene & Tri priče o nespavanju

Ulaznice za kino: Žene & Tri priče o nespavanju

Dijelimo ulaznice za subotnje kino projekcije

LJubiteljima filma i ovoga se vikenda pruža prilika da osvoje ulaznicu za subotnju večer u  kinu i to u nagradnoj igri portala sisak.info i Doma kulture Kristalna kocka vedrine. Dovoljno je tek svoje ime i prezime uz napomenu ˝ZENE˝ ili ˝TRI PRISE O NESPAVANJU˝ poslati na  mail igra@sisak.info i u kasnim poslijepodnevnim satima, u petak, provjeriti je li upravo vaše ime na popisu dobitnika.  

 Jedno je sigurno, ovoga će vikenda kino sisačkog Doma kulture napuniti žene i možda tek pokoji muškarac. Na programu je, od 18 sati, film Žene u kojem je, osim producenta Micka Jaggera, odreda svoj doprinos dao isključivo nježniji spol. Uostalom ovo i jest film u čijem su središtu žene, dobro situirane, ali ipak s problemima, i to, naravno, ljubavnim. Redateljica Diane English oko sebe je okupila samu žensku glumačku ekipu poput Meg Ryan, Annette Bening, Eve Mendes, Debre Messing, Bette Midler, Candice Bergen…. itd. Romantična drama u kojoj glavni lik, Meg Rayan, otkiva da joj muž ima ljubavnicu (Eva Mendes) i to nastoji skriti od prijateljica koje ionako sve znaju, ali ne i način kako joj to priopćiti, sigurno će naći put do zainteresirane gledateljice, ali i gledatelja kojeg zanima taj tajni ženski svijet.
Nakon što je prošloga vikenda igrao Ničiji sin, Arsena Antona Ostojića, koji je, tek za napomenu ovoga mjeseca otvorio i beogradski Fest, u Sisku će vikend pred nama igrati još jedan hrvatski film, Tri priče o nespavanju.
Ovaj dramski uradak Tomislava Radića donosi tri međusobno isprepletene priče o životnim razočaranjima glavnih junaka, mladoj ženi koja probdije noć zbog djetetova plača, dodatno opterećena bračnim problemima, hrvatsko – španjolskom paru i njihovom bračnom brodolomu, te na koncu žene koja budno iščekuje dolazak svoje gošće iz Španjolske koja pak u gradu upoznaje mladoga taksistu. Tri priče o nespavanju na programu su od 20 sati.

Komentirajte