9 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Rođeni 19. – 26. siječanj

Datum:

Marketing

19. siječnja u sisačkoj je bolnici rođen Matej Zagorac (sin Daria i Sonje).

20. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Ella Skočić (kći Marka i Tamare), Tihomir Markov (sin Milivoja i Silvije), Tia Amarin Salihi (kći Jasmina i Zuhre) i Roko Probst (sin Miroslava i Slavice).

21. siječnja u sisačkoj su bolnici rođeni Niko Petranović (sin Kristijana i Nikoline), Angelina Kozjan (kći Stjepana i Milane) i Martina Furdi (kći Igora i Danijele).

22. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Leon Pavičić (sin Borisa i Ines), Gabriel Majcen (sin Maria i Josipe), Ivan Krnic (sin Božidara i Kristine), Monika Mankas (kći Ivana i Marije) i Leona Matošević (kći Igora i Ljubinke).

23. siječnja u sisačkoj bolnici su rođeni Matija Jakupić (sin Matea i Marine), Marko Petak (sin Saše i Mirele), Emanuel Božanović (sin Ilije i Ane) i Jelena Joka (kći Borislava i Svetlane).

24. siječnja u bolnici je u Sisku rođena Lea Bjelić (kći Karla i Julijane).

25. siječnja u sisačkoj bolnici rođen je Antonijo Radosavljević (sin Snežane).

26. siječnja u bolnici u Sisku rođeni su Leopold Pranjić (sin Josipa i Ane), Anamarija Štagljar (kći Marijane), Klara Đoja (kći Žarka i Anđeline), Monika Rožić (kći Ivice i Vlatke), Josip Ivšić (sin Tomislava i Tihane), Petar Amić (sin Miroslava i Ilijane) i Lucija Vidmar (kći Andrije i Elene).

Možda vas zanima...

Rođeni 19. kolovoza – 16. rujna

19. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Ivano Krizmanić...

Rođeni 29. srpnja – 19. kolovoza

29. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Gabrijel Kutle...

Rođeni 8. – 28. srpnja

08. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Bruno Haramina...

Rođeni 2. – 7. srpnja

02. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Zerin Zlovolić...