0.7 C
Sisak
Nedjelja, 16 siječnja, 2022

Doček Nove godine

- Marketing-spot_imgspot_img

Umjesto ekstremno visokog honorara za nekog izvođača koji ponegdje dosežu i vrtoglavih  40 tisuća eura, Grad Sisak je svojim sugrađanima osigurao veselu novogodišnju noć  za polovicu te cifre. Svoj nastup najavile su ženske skupine Feminem i Eni, a planira se i gostovanje Plesne skupine Ritam ulice iz Zagreba.  Kako se zabavljaju Feminem djevojke Siščanima nije nepoznato, jer su se u vesele interpretacije različitih hrvatskih autora, ali i njihovih skladbi  već imali priliku uvjeriti. Tako će se i večeras, među ostalim, imati prilike zasigurno čuti  i pjesmu Call me, s kojom su ove djevojke, tek za podsjetnik, na Eurosongu 2005. u Kijevu osvojile 14. mjesto za Bosnu i Hercegovinu.
Elena, Nikolina, Ivona i Iva, iliti pop sastav Eni, nastale iz nekada jednako popularnih Putokaza, zgotovile su novi album nazvan Best of, i upravo to obećavaju  večeras Siščanima.
Cjelonoćni program počinje u 21 sat,a  sve one koji odluče dočekati Novu godinu na tržnici Kontroba očekuje bogata ugostiteljska ponuda, vatromet u ponoć i čestitka gradonačelnika.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti

6 KOMENTARI