3 C
Sisak
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Doček Nove godine

Datum:

Marketing

Umjesto ekstremno visokog honorara za nekog izvođača koji ponegdje dosežu i vrtoglavih  40 tisuća eura, Grad Sisak je svojim sugrađanima osigurao veselu novogodišnju noć  za polovicu te cifre. Svoj nastup najavile su ženske skupine Feminem i Eni, a planira se i gostovanje Plesne skupine Ritam ulice iz Zagreba.  Kako se zabavljaju Feminem djevojke Siščanima nije nepoznato, jer su se u vesele interpretacije različitih hrvatskih autora, ali i njihovih skladbi  već imali priliku uvjeriti. Tako će se i večeras, među ostalim, imati prilike zasigurno čuti  i pjesmu Call me, s kojom su ove djevojke, tek za podsjetnik, na Eurosongu 2005. u Kijevu osvojile 14. mjesto za Bosnu i Hercegovinu.
Elena, Nikolina, Ivona i Iva, iliti pop sastav Eni, nastale iz nekada jednako popularnih Putokaza, zgotovile su novi album nazvan Best of, i upravo to obećavaju  večeras Siščanima.
Cjelonoćni program počinje u 21 sat,a  sve one koji odluče dočekati Novu godinu na tržnici Kontroba očekuje bogata ugostiteljska ponuda, vatromet u ponoć i čestitka gradonačelnika.

Možda vas zanima...

Najavljen rekordan broj manifestacija u Lonjskom polju

Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje najavila je rekordan...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

Povijesni uspjeh Tee Ilijević za sisačko streljaštvo

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini...

Nove pobjede kuglačica ŠKK Jedinstvo – smiješi im se prva liga

U proteklom tjednu dvije ostvarene pobjede za kuglačice ŠKK...