0.7 C
Sisak
Nedjelja, 16 siječnja, 2022

Najave za srijedu, 31. prosinca

- Marketing-spot_imgspot_img

POPOVAČA – Saborska zastupnica Marijana Petir i dožupan u Sisačko-moslavačkoj županiji Željko Lenart posjetiti će na Staru godinu u srijedu, 31.12.2008. godine u 9,00 sati pacijente Neuropsihijatrijske bolnice u Popovači. To je tradicionalni posjet koji organiziraju žene HSS-a „Hrvatsko srce“ iz Kutine a cilj im je razveseliti u ove blagdanske dane pacijente koji su daleko od svojih obitelji. Članice „Hrvatskog srca“ pripremile su kolače, jabuke i društvene igre za pacijente bolnice u Popovači, a s njima će doći i KUD Repušnica kojima se pacijenti posebno vesele.

SISAK – Grad Sisak organizira ispraćaj stare i doček Nove 2009. godine na tržnici Kontroba.Program počinje u 21 sat i 30 minuta, a Siščane će u najluđoj noći zabavljati popularne grupe ENI i Feminem. Sve one koji odluče dočekati Novu godinu na tržnici Kontroba očekuje bogata ugostiteljska ponuda, vatromet u ponoć i čestitka gradonačelnika. Uz Feminem i ENI, nastupit će i Plesni studio “Ritam ulice” iz Zagreba.

KUTINA –  Turistička zajednica i Grad Kutina i ove godine organizirat će proslavu Nove godine na otvorenom, točnije na Trgu kralja Tomislava (ispred Knjižnice). Boris Novković obećao je dobru zabavu, a zasvirat će oko 22 sata. Posjetitelje očekuje i nagradna igra čiji su sponzori Šmit elektronik i Tele 2. Voditelj je dobar znalac glazbenih stihova Bojan Globan, a druženje će biti do ranih jutarnjih sati. Vatromet u ponoć osigurat će TZ i Grad Kutina, a u ponoć će Novu godinu čestitati i gradonačelnik Davor Žmegač.  Na Trgu će biti postavljen i šank.

PETRINJA – I u Petrinji se sprema doček Nove 2009. godine na otvorenom. Od 22 sata na Trgu hrvatskih branitelja nastupiti će Scorpion band dok je najavljen i ponoćni vatromet.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti