Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za srijedu, 29. listopada

Najave za srijedu, 29. listopada

SISAK – U Gradskoj vijećnici Grada Siska dana 29. listopada 2008. godine s početkom u 10 sati, održati će se edukacijska radionica pod nazivom “Plaćate li i vi račune vaših susjeda?”. Radionicu organizira Tim za energetsku učinkovitost Grada Siska, s namjerom da zainteresirane građane upozna s mogućnostima pravedne raspodjele utroška energije za grijanje i utroška potrošne tople vode, primjenom razdjelnika topline i individualnih toplinskih stanica.

SISAK – U srijedu, 29. listopada 2008. godine u 10 sati, zamjenik gradonačelnika Veljko Novak sa suradnicima posjetiti će Mjesni odbor Jazvenik gdje je, kod Društvenog doma «Češke besede», uređeno dječje igralište i asfaltirano parkiralište. Asfaltirano je i 100 metara ceste u Desnom odvojku, a navezen je i pošljunčen poljski put dužine 300 metara. Sveukupna vrijednost navedenih radova je oko 250 tisuća kuna. 

SISAK – U prostorijama Policijske uprave Sisačko-moslavačke održana će biti, u 10,15 sati, konferencija za novinare povodom predstavljanja novog načelnika Policijske uprave, Marka Rašića.

PETRINJA – Međunarodni znanstveno-stručni skup “Deveti dan Mate Demarina” održat će se u srijedu od 9 sati na Učiteljskom fakultetu u Petrinji. Tema je skupa “Odgoj i obrazovanje između lokalnog i globalnog”.

PETRINJA – Nastavlja se “Kvart-pet fest“ – trodnevni festival kvarteta u maloj dvorani Hrvatskog doma Petrinja.  U srijedu od 19 sati nastupa kvartet tuba “XL” iz Zagreba.

Komentirajte