8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Najave za petak, 24. listopad

- Marketing-spot_imgspot_img

SMŽ – Od 15 do 19 sati na području cijele Policijske uprave Sisačko-moslavačke će u petak biti provedena akcija kontrole prometa usmjerena na smanjenje brzina i poštivanje najviših dopuštenih brzina.

PETRINJA – Prethodna rasprava o izmjenama Prostornog plana uređenja Grada i generalnog urbanističkog plana Grada Petrinje,  te stavljanja izvan snage Detaljnog plana uređenja školske športske dvorane u Petrinji, bit će održana  u petak, 24. listopada u 8 sati u velikoj Gradskoj vijećnici. 

PETRINJA – 133. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Petrinje biti će održana od 09,30 sati u Maloj vijećnici Grada.

SISAK – U Dječjem vrtiću Sisak Stari, objekt Pćelica, održat će se velika akcija povodom obilježavanja Europskog tjedna šuma i to sadnjom sadnica duda i obilježavanjem poučne staze. poečtak je u 10 sati.

SISAK – Povodom 55. godišnjice dobrovoljnog davalaštva krvi Hrvatski crveni križ i Gradsko društvo Crvenog križa Sisak organiziraju okrugli stol o doborovoljnom davalaštvi krvi u Hrvatskoj. Okrugli stol počinje u 11 sati u Hotelu Panonija.

SISAK – Od 11 sati će se u hotelu Panonija održati predstavljanje rezultata projekta Watercycle.

KUTINA – Smotra visokih učilišta u Kutini održati će se u petak, 24. travnja od 12 do 16 sati u Srednjoj školi Tina Ujevića. Svrha je ove smotre  srednjoškolcima prezentirati mogućnosti nastavka školovanja i zaposlenja na njima pristupačan način i to iz najboljeg mogućeg izvora, direktno od kompetentnih predstavnika visokih učilišta, Zavoda za zapošljavanje, ustanova i studentskih udruga. Na Smotri gostuje više od 30 fakulteta i visokih škola iz nekoliko gradova središnje i sjeverne Hrvatske.

KUTINA – U petak  24. listopada 2008. godine u 19,00 sati u Mjesnom domu u Brinjanima, u okviru programa edukacije poljoprivrednika, Gradsko poglavarstvo Grada Kutine organizira stručno predavanje “Znanjem do kvalitetnije poljoprivrede”. Predavanje se organizira u suradnji sa Edukacijskim centrom Sjeverovac,  čiji će voditelj dr. vet. med. Rodoljub Džakula održati predavanje na temu “Najčešće pogreške u hranidbi krava”.

PETRINJA – U petrinjskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici, u 19 sati, bit će održano stručno predavanje profesora Nenada Hodnikovića pod nazivom „Svijet proračunskih tablica“, povodom Svjetskog dana razvoja informatike.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti