8.7 C
Sisak
Srijeda, 20 listopada, 2021

Najave za petak, 17. listopad

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U petak, 17. listopada 2008. godine s početkom 10 sati u Gradskoj vijećnici (Veliki kabinet) bit će održana konferencija za novinare na kojoj će se govoriti o posljednjim slučajevima onečišćenja zraka u gradu Sisku. Na konferenciji za novinare govorit će zamjenik gradonačelnika Veljko Novak i profesionalni član Poglavarstva zadužen za ekologiju Boro Mioč.

KUTINA – U petak, 17. listopada, u 8,30 sati održati će se 54. sjednica Poglavarstva Grada Kutine sa slijedećim Dnevnim redom:1. Razmatranje Nacrta prijedloga Proračuna Grada Kutine za 2009. godinu, 2. Prvi dodatak Ugovoru za izgradnju Gradske tržnice.

SISAK – U organizaciji Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije biti će održan “Zeleni cvijet” u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak (Kranjčevićeva 16) u petak, 17. listopada 2008. godine, s početkom u 12 sati. Na svečanosti će biti dodijeljena priznanja na županijskoj razini, a u okviru projekta “Volim Hrvatsku”.

KUTINA – U 11 sati gradonačelnik Grada Kutine Davor Žmegač predati će jedno vozilo predstavnicima kutinskog Caritasa. Svečana predaja vozila koje je kupljeno sredstvima iz gradskog Proračuna bit će ispred Gradske vijećnice.

PETRINJA – U petak, 17. listopada, od 16 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma Petrinja Udruga umirovljenika Petrinja i Županijska zajednica udruga umirovljenika organiziraju Trinaeste županijske susrete Kulturno umjetničkih društava udruga umirovljenika.

SISAK – U Glazbenoj školi «Fran Lhotka», 17.listopada 2008. u 19.00 sati, u povodu Mjeseca hrvatske knjige, održat će se koncert  renesansne glazbene skupine Minstrel, a kroz kronologiju Držićeva opusa vodit će nas Marko Hergešić.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti