2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Najave za srijedu, 15. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U Hotelu Panonija biti će u 10 sati održana svečana sjednica Udruge slijepih Sisak. Sjednica se održava povodom Međunarodnog dana bijelog štapa.

PETRINJA – 132. sjednica Gradskog poglavarstva Grada  Petrinje koja će se održati 15. listopada 2008. godine (srijeda) u Maloj vijećnici Grada, Gundulićeva 2 s početkom u 08,00 sati.

SISAK – U povodu Međunarodnog dana bijelog štapa, u srijedu 15. listopada 2008. godine, u 10 sati, gradonačelnik Dinko Pintarić sa suradnicima posjetit će Osnovnu školu «22. lipnja» koju pohađa Ivan Mlađenović Kralj, učenik 1. c razreda.  Ivan živi sa samohranom majkom, slabovidna je osoba i član je Udruge slijepih Sisak. Nije u mogućnosti kvalitetno pratiti nastavu na standardnoj školskoj ploči već mu je za normalno praćenje školskog programa potrebna bijela ploča na koju se piše crnim flomasterom. Gradonačelnik će stoga ovom prilikom Ivanu pokloniti takvu ploču, a njegovoj majci poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna za kupnju odjeće.

SISAK – Novoopremljeni praktikum za hidrauliku i pneumatiku Tehničke škole Sisak biti će danas u 12 sati  predstavljen u toj školi. Tom prilikom će biti demonstriran rad na pneumatskom setu kojeg je donirala INA.

SISAK CAPRAG – U Odjelu Caprag Narodne knjižnice i čitaonice Sisak u srijedu, 15. listopada u 18 sati glazbeni kritičar Darko Glavan održat će tematsko predavanje o glazbi ’68, a otvorena će biti i prigodna izložba.

SISAK – Izložba “Putujmo svijetom: svijet vilinskih bića” biti će otvorena večeras u Dječjem odjelu sisačke Narodne knjižnice i čitaonice u 18 sati. Tom prigodom biti će održan i koncert “Vilinska glazba” grupe SLIP iz Zagreba.

SISAK – Prostor sisačke Glazbene škole i drugu će večer, 15. listopada, biti u znaku skladbi Miroslava Miletića. Od 18,30 i 19,30 sati očekuju se nastupi sisačkog violiniste Krešimira Marmilića i njegova kvarteta Cadenza, mladih sisačkih glazbenika, učenika Glazbene škole Fran Lhotka, te mladih hrvatskih talenata  po odabiru Zdravka Šljivca.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti