8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Najave za utorak, 14. listopada

- Marketing-spot_imgspot_img

SISAK – U utorak 14. listopada 2008. godine, u 9,30 sati, gradonačelnik Dinko Pintarić sa suradnicima posjetit će Gradsko groblje Viktorovac (mjesto sastanka na platou ispred mrtvačnice), gdje su u tijeku ili se planiraju brojni radovi. Osim radova na proširenju groblja, uređuju se postojeće staze, a uskoro će započeti izgradnje nove ceste u Ulici A. Grahovara s parkiralištem i kružnim tokom. Pokrenuta je klesarska radionica, izrađena je dokumentacija za izgradnju nove upravne zgrade, a nabavljeni su i novi strojevi kao i kante za odvojeno prikupljanje otpada. 

KUTINA – Dana 14. listopada 2008. godine (utorak) u 11,00 sati održati će se 31. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine u prostorijama Gradskog vijeća, Trg kralja Tomislava 12.

SISAK – U utorak počinju 8. Dani glazbe Miroslava Miletića. Od 19,30 sati će se održati kocert skladbi prof. Miroslava Miletića i drugih hrvatskih autora. Koncert će se održati u Glazbenoj školi Fran Lhotka, 14. listopada, s početkom u 19,30 sati, a poseban gost večeri je skladatelj i dirigent Pero Gotovac.

KUTINA – Javna rasprava  “Kvaliteta življenja” obuhvatit će u utorak teme: “Projekt: Zatvoreni bazen Kutina –izgradnja”, “Projekt: Uvođenje nastave u jednoj smjeni za sve učenike u svim OŠ” i “Projekt:  Gradska knjižnica – odjel za odrasle – izgradnja”. Javna rasprava održat će se u utorak , 14. listopada   2008. godine u 19,00 sati u Klubu Arcus.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti