Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za petak, 10. listopada

Najave za petak, 10. listopada

SISAK – Javni uvid u Prijedlog prometne studije Grada Siska  organizirat će se u prostorijama Gradske vijećnice Grada Siska, Sisak, Rimska ulica broj 26, od 29. rujna 2008. godine do 22. listopada 2008. godine, svakim radnim danom od 8,00 – 15,00 sati. Javno izlaganje o Prijedlogu prometne studije Grada Siska održat će se  u petak u 10 sati u Gradskoj vijećnici Grada Siska.

SISAK – Plivački klub Sisak JANAF organizira konferenciju za novinare koja će se održati u petak, 10.listopada 2008. u 10 sati, u dvorani za sastanke na bazenu ŠRC. Na tiskovnoj će biti predstavljeni novi članovi kluba.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić, županijski savjetnik za pitanja branitelja i njihovih obitelji Marko Klasan i predsjednik županijske Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Drago Umičević održat će konferenciju za novinare o ovogodišnjem obilježavanju 18. listopada – Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.  Konferencija za novinare bit će održana u sjedištu Županije u petak, 10. listopada 2008. godine, s početkom u 11 sati.           

SISAK – U organizaciji Društva Hrvatska žena – Sisak u petak će se obilježiti Svjetski dan mentalnog zdravlja. Tom prilikom postavljen će biti promotivni štand u Sisku, u prolazu „Grame“ na kojem će članice duštva dijeliti edukacijske letke o važnosti obitelji u zaštiti mentalnog zdravlja, uradcima kreativnih stvaraonica terapijskih grupa hrvatskih branitelja, braniteljica i članova njihovih obitelji, te domaćim kolačima. Ovo događanje je humanitarnog karaktera, te će se istodobno prikupljati novčana sredstva za pomoć oboljelom djetetu hrvatskog branitelja. Štand će biti postavljen u vremenu od 9 do 12 sati.

SISAK – Tradicionalna manifestacija Dani zahvalnosti za plodove zemlje i ove će se godine održati u organizaciji Grada Siska, Doma kulture Kristalna kocka vedrine  i Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Grada Siska u petak, 10. listopada 2008. godine.  Program će se odvijati  u prolazu Robne kuće, u Ulici S. i A. Radića 8, s početkom u 17 sati.

PETRINJA – Zagrebački komorni orkestar, uz umjetničko vodstvo Tonka Ninića i Rubena Dalibaltayana, gosta soliste na klaviru održat će koncert u petak 10.listopada s početkom u 19 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma.

SISAK – U nastavku festivala PROLOG u 19,30 sati će u Domu kulture Sisak biti izvedena predstava “Kos” Gradskog kazališta Sisak.

Komentirajte