Naslovnica Vijesti SMŽ Najave za četvrtak, 09. listopada

Najave za četvrtak, 09. listopada

SISAK – Saborski zastupnik SDP-a i kandidat za gradonačelnika Grada Siska Davorko Vidović, predsjednik Gradske organizacije HSLS-a Krešo Bočina i član Gradskog odbora SDP-a Sisak Marko Krička govoriti će na konferenciji za novinare o kupnji prostora Knjižnice Caprag i o aktualnoj situaciji u gradu. Konferencija za novinare održat će se u Sisku u četvrtak, 09. listopada, u 09,30 sati u zgradi političkih stranaka.

SISAK – U četvrtak, 09. listopada, u 13 sati zbor Tičeki posjetit će i razveseliti pjesmom i prigodnim poklonima djecu na odjelu Pedijatrije u bolnici „Dr. Ivo Pedišić“. Posjet se organizira u suradnji s Obiteljskim centrom Sisačko- moslavačke županije.

PETRINJA – U sklopu obilježbe Dječjeg tjedna gradonačelnik Petrinje dr. Miroslav Gregurinčić sa suradnicima u četvrtak, 9. listopada u 12 sati obići će djecu s posebnim potrebama koja pohađaju nastavu u OŠ Dragutin Tadijanović. Kako je najavljeno gradonačelnik će darivati dvije skupine učenika koji pohađaju nastavu po prilagođenom programu.  

SISAK -U četvrtak, 09. listopada, u 18.30 sati u Odjelu za odrasle Narodne knjižnice i čitaonice održat će se predstavljanje i interpretacija stihova iz zbirke pjesama “Lirika”, autora Milivoja Cvetnića. Knjigu će predstaviti: Branimir Donat i Tea Benčić Rimay.

Komentirajte