Naslovnica Rođeni, vjenčani, umrli Rođeni Rođeni 19. – 30. rujna

Rođeni 19. – 30. rujna

19. rujna u sisačkoj bolnici su rođeni Leon Bukovac (sin Kristijana i Daliborke), Lucija Kardaš (kći Maria i Josipe), Marta Čavlović (kći Josipa i Josipe), Tara Selmić (kći Selme) i Lovro Marković (sin Olivere).

20. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Una Krnjajić (kći Dragana i Dragice) i Petra Krakić (kći Josipa i Ivane).

21. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Antonio Cerjak (sin Saše i Sanje) i Lucija Komlenić (kći Dražena i Dragane).

22. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Lana Franjić (kći Ratka i Božene) Darko i Mateo Horvat (sinovi Darka i Danijele), Ana Bauman (kći Karla i Maje), Josip Kovačević (sin Vlatke), Josip Pupovac (sin Dragane) i Matej Ivanović (sin Antonia i Marine).

24. rujna u sisačkoj bolnici su rođeni Ivan Perković (sin Jurice i Danijele), Đurđica Jurković (kći Sanele), Dorian Štajduhar (sin Ines) i Andrej Bosak (sin Borisa i Anđeline).

25. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Nemanja Kovarbašić (sin Željka i Jule) i Marko Matić (sin Gorana i Suzane).

26. rujna u sisačkoj bolnici rođeni su Mia Basara (kći Gorana i Dijane), Anamarija Solomun (kći Ivane), Mislav Palaić (sin Davora i Blanke) i Ana Milunić (kći Marine).

27. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Tin Palaić (sin Ive), Kaleb Dugandžić (sin Zorana i Nikoline), Samanta Benički (kći Kristijana i Suzane) i Roko Bešić (sin Amire).

28. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Ivan Pavičić (sin Kristijana i Zorice) i Bojana Jurković (kći Marine).

29. rujna u bolnici u Sisku rođena je Nika Strmić (kći Nikole i Adriane).

30. rujna u sisačkoj bolnici rođeni su Ivano Kovačić (sin Marija i Martine), Leo Ovanin (sin Tihomira i Monike) i Ema Dokman (kći Dražena i Magdalene).

Komentirajte