Naslovnica Sport Ostali sportovi Uspjeh sisačkog hrvanja na PH u slobodnom načinu

Uspjeh sisačkog hrvanja na PH u slobodnom načinu

Ekipno petrinjski Gavrilović prvi, Ranko Gajić iz HK Sisak zlatan u kategoriji 60 kg. To je rezime seniorskog PH u slobodnom načinu hrvanja u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku koje je okupilo 15 klubova s 54 natjecatelja.
U takvoj konkurenciji HK Sisak, za kojeg su pod vodstvom trenera prof. Gorana Plaveca nastupali Ranko Gajić, Mario Rendulić, Alen Osmanlić, Mladen Hrkić, Marin Ščrbak, Milan Toš, Mladen Jelisavac, Sanel Subašić i Tomislav Lavrić,  osvojio je 7. mjesto.

Pojedinačno najbolji rezultat u sisačkoj ekipi imao je Ranko Gajić. U kategoriji 60 kg osvojio je prvo mjesto, a na putu do najsjajnije medalje u neizvjesnim i napetim borbama porazio je renomirane hrvatske predstavnike s ovogodišnjeg EP, Lizatovića iz HK Lokomotiva Zagreb i Lončarića iz HK Lika.

Dobre rezultate za HK Sisak postigli su još Alen Osmanlić i Tomislav Lavrić, ali nisu mogli dalje od polufinala. Na koncu osvojili su 5. mjesta. Sanel Subašić u četvrtfinalu, zbog teže ozlijede ramena, odustao je od daljnjih borbi.

Organizacija natjecannja bila je besprijekorna. HK Sisak, kao organizator događaja, pokazao se umješnim i dobrim domaćinom. Natjecanje je otvorio Ivo Šimac, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Siska.

Komentirajte