Naslovnica Vijesti Sisak 12. Motosusreti u Sisku protekli u najboljem redu

12. Motosusreti u Sisku protekli u najboljem redu

Bez ijednog incidenta okončani su tradicionalni moto susreti u Sisku, održani proteklog vikenda na parceli u Novom Selu Palanječkom, ove godine po prvi put u organizaciji Bikers Brothersa Sisak. Udruga sisačkih bikera povodom završetka susreta oglasila se priopćenjem.

Moto susret Born in Sisak je završio. Održan je u subotu 20. rujna, unatoč prohladnom i kišovitom vremenu. Ipak nastavak tradicije moto okupljanja u Sisku ništa nije moglo spriječiti. Ovo je bio 12. po redu sisački moto susret i prvi koji su organizirali Bikers Brothers Sisak i ovaj je, za razliku od prethodnih, bio namijenjen samo bikerima.
Pojeli smo 80 litara gulaša, 80 litara graha, 2 odojka te 240 kobasica i popili dosta tekućine. Međutim, susret je protekao bez ijednog incidenta u samom kampu, bez prometnih nesreća ili kaznenih prijava protiv bikera. Sve je prošlo u najboljem redu i sa pravom se možemo upitati tko je proteklih godina radio probleme?
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u organizaciji susreta i najavljujemo daljnje djelovanje kroz 1.st Biker Safe House i 1.st Biker Safe Town, izvorne sisačke proizvode na koje smo ponosni jer su kroz svoje kratko djelovanje pokazali punu opravdanost svog djelovanja i postojanja. – stoji u priopćenju udruge Bikers Brothers Sisak povodom okončanja moto susreta.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Komentirajte