Naslovnica Sport Ostali sportovi Rezultati PH u streličarstvu održanoga u Odri

Rezultati PH u streličarstvu održanoga u Odri

Tijekom vikenda je na stadionu Zrinskog u Odri održano Državno streličarsko prvenstvo FITA vanjsko metno kolo za 2008. godinu. Nastupilo je 86 streličara iz ukupno 21-og hrvatskog streličarskog kluba.Natjecalo se u disciplinama u gađanju na 30,50,70 i 90 metara, a streličarsko umijeće okušalo je i 20-ak članova sisačkih streličarskih klubova “Sisak” i “Siscia” te Streličarskog kluba Sunja.

U kategoriji goli luk kadetkinja Siscie Tena Senčić Pavlović bila je prva, dok je u seniorskoj konkurenciji prvi bio Zdenko Videc (Sisak), Mladen Čiča (Siscia) bio je četvrti, a Josip Javornik (Sisak) peti.

U kategoriji složenog luka gdje se natjecalo najviše seniora četvrto je mjesto osvojio Robert Brnad (Sunja), deseti je bio Dario Gregec (Siscia), a šesnaesti Igor Kalinić (Sisak).

U kategoriji dugog luka kadet Patrik Radoš (Sisak) bio je prvi u svom uzrastu baš kao što je prvo mjesto osvojio i veteran Zvonimir Vavro (Siscia), te senior Boris Mioković (Sisak). Treći je u seniorskoj konkurenciji bio Robert Potrkač (Sisak), šesti Miro Srnec (Sunja), sedmi Damir Kuzmić (Sisak), osmi Alfred Radoš (Sisak), deveti Zoran Srnec (Sunja) i deseti Siniša Palm (Sunja).

U kategoriji zakrivljeni luk kadeti Tomislav Javornik (Sisak), Mateo Pokas (Sisak), Filip Drnić Matković (Sunja) i Marko Gligorovski (Sisak) posložili su se od četvrtog do sedmog mjesta. Kadetkinja Iva Radoš (Sisak) bila je pobjednica te kategorije u svom uzrastu dok je Matea Pavlović Senčić (Siscia) bila druga. Kod seniora je u zakrivljenom luku Darko Radoš (Sisak) bio treći.

U posljednjoj kategoriji, onoj u standardnom luku, kadeti Ante Barić, Dubravko Dukić i Matej Zeba (svi iz SK Sunja) osvojili su pozicije od drugog do četvrtog mjeseta dok je senior Mijat Barić (Sunja) bio sedmi u svojoj dobnoj kategoriji.

Komentirajte