1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Sisački hrvač-kadet Stjepan Lavrić nepobjediv u grčko-rimskom stilu

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisački hrvači odradili su 3. kolo Lige za kadete i u konkurenciji 11 klubova s 68 hrvača osvojili četiri medalje: zlatnu i tri brončane.

Stjepan Lavrić u kategoriji 76 kg, osvojio je prvo mjesto i tako ostao neporažen u službenim državnim natjecanjima u grčko-rimskom stilu hrvanja. Kontinuitet Stjepanovih izvrsnih nastupa traje od 2006. te mu u ovoj godini još nedostaje naslov prvaka u slobodnom načinu hrvanja.

Na natjecanju u Zagrebu treća mjesta osvojili su: Karlo Vasiljević, debitant u kadetskoj selekciji HK Sisak u kategoriji 69 kg, Igor Adamović u kategoriji 85 kg te Leon Pejnović u kategoriji76 kg. Jure Vuletić u kategoriji 100 kg osvojio je 5. mjesto, a za HK Sisak pod vodstvom trenera prof. Gorana Plaveca još su nastupali Isak Radovanović, Sandro Maršanić i Mateo Dmitrović.

Nakon 3. kola, u konkurenciji 17 klubova, kadeti HK Sisak nalaze se na 8. mjestu. Prvu poziciju čvrsto drži HK Gavrilović iz Petrinje, ispred Sesveta i Hrvatskog dragovoljca.

Prve subote u listopadu Sisak će biti domaćin Prvenstva Hrvatske za seniore u slobodnom načinu hrvanja. Održavat će se u ŠD Brezovica.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti