Naslovnica Vijesti Sisak Novi Sisak.Info

Novi Sisak.Info

Novi Sisak.info

Dobro došli na novi Sisak.info. Nakon puno rada predstavljamo Vam svježiji pristup, s više novosti u vezi našega grada ali i donosimo vam iznimno bogate mogućnosti koje bi trebale povezati sve posjetitelje ovog portala.

Tako od sada možete pratiti sve teme na forumu pojedinačno, obilježavati postove koji su Vama važni, zaigrati igrice i tako se natjecati protiv ostalih korisnika portala i osvajati turnire i beljiti se gubitnicima s novim smileyima. Također, od sad svi korisnici mogu kreirati svoje foto albume i grupe u koje možete zvati svoje prijatelje da vam se pridruže u privatnim temama. Ako imate nekakav zanimljivi video s YouTube ili sličnog portala također možete prikazati video unutar foruma. Facebook poveznica je također tu kao i Digg i ostali siteovi za druženje (iako i mi smo sad to :)). Pratite nas i preko Googlea ili Yahooa, mobitela, PDA uređaja. RSS, email-a a jasno tu je i ono što ste najviše tražili, CHAT !

Prije nego krenete u isprobavanje novih mogućnost sitea, molimo vas da svi dosadašnji korisnici prijašnjeg portala resetiraju svoje šifre na ovom linku dok novi korisnici mogu otvoriti nove profile. Ako ne znate koji ste e-mail ili korisničko ime koristili prije, također slobodno možete kreirate nove profile.

Komentirajte