Naslovnica Izbori Lokalni izbori 2013 Žinić: Županica u kampanji troši županisjki novac

Žinić: Županica u kampanji troši županisjki novac

Kandidat za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić  u petak, 31. svibnja 2013. godine održao je konferenciju za novinare. Na njoj je upozorio kako aktualna županica u svojoj predizbornoj kampanji troši županijski novac u želji da ljude uvjeri kako je Sisačko-moslavačka županija jedno veliko gradilište. Izrada 3D crtića, koji se objavljuju na mnogim portalima i drugim medijima, plaćena je županijskim novcem, no dovoljno je osvrnuti se oko sebe i uvjeriti da je riječ o praznim obećanjima.

„Na mjestima navodnih projekata i gradilišta danas nema niti jednog stroja koji su samo prije nekoliko dana, za medijske potrebe i potrebe kampanje gospođe Lovrić Merzel, glumili da obavljaju radove. Građani srećom nisu glupi i nisu nasjeli na te opsjene. Bilo je dovoljno izaći iz kuće i pogledati oko sebe te vidjeti pravo stanje stvari“, naglasio je Žinić.

Dodao je i kako nije protiv dobrih i realnih projekata, no kako siromašnoj županiji kao što je Sisačko-moslavačka prije svega treba donijeti gospodarski razvoj i nova radna mjesta.

„Politikom kakvu vodi Marina Lovrić Merzel u Sisačko-moslavačkoj županiji danas smo na same dnu po indeksu razvijenosti, a nezaposlenost se penje na vrtoglavih 30 posto. Nemamo niti razvoj, niti radna mjesta, a ostaju nam samo 3D crtići koje smo skupo platili“, zaključio je Žinić.

Komentirajte