Naslovnica Vijesti Sisak Zimsko izdanje kampanje “Živi život” Udruge Novi svijet

Zimsko izdanje kampanje “Živi život” Udruge Novi svijet

Započela je i sedma po redu kampanja Živi život Udruge za djecu i mlade Novi svijet, koja ove godine prvi put doživljava i svoje zimsko izdanje. Tradicionalno, Živi život i ovoga puta promovira i potiče zdrav i kvalitetan život u našoj županiji. U pripremi je niz aktivnosti. Stručnjaci i redoviti suradnici Novog svijeta odradit će radionice o pravilnoj prehrani, rekreaciji i kreativnom radu, dok će aktivisti Udruge upozoriti javnost na goruće društvene probleme – poput ovisnosti i AIDS-a.

Program počinje u četvrtak, 20. 11. na Svjetski dan djeteta, prigodnim programom za djecu “Živi život u bajkama” , koji će se održati u prostoru Udruge na ŠRC-u u 15.30.

U subotu, 22. studenog u 11.00 sati na ulicama Siska dočekat će vas “Šarena vojska zdravlja”, a 1. prosinca u 9.00 sati na Gradskoj tržnici Sisak Novi svijet će obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a: Dan crvene vrpce.

15. prosinca u 16.00 sati kampanja Živi život odvijat će se u blagdanskom ozračju, programom Božić u srcu grada koji uključuje info štand zdravlja i nagradne igre.

Kampanja završava spektakularnim programom “Ledeni show”, 21. prosinca na Klizalištu Zibel.

(radiosisak.hr)

Komentirajte