Naslovnica Izdvojeno Završen 33. Malonogometni turnir Sisak

Završen 33. Malonogometni turnir Sisak

Pobjednici 33. Malonogometnog turnira Sisak 2011./2012. su City Kebap iz Petrinje, Matan nekretnine Senjak te mlađe kategorije kutinske Moslavine i petrinjske Mladosti.

U kategorijama nogometne mladeži su kod limača prvo mjesto osvojili mladi igrači petrinjske Mladosti, a najbolji mlađi i stariji pioniri su igrači kutinske Moslavine.

Kod veterana su pobjednici turnira igrači momčadi Matan nekretnine Senjak koji su u finalu pobijedili sastav Cvjećarne Lampaš-Nikšić automobili s 7:0. Iz redova veteranskih pobjednika su i najbolji igrač (Damir Klarić) i najbolji strijelac (Tin Lovreković), dok je najbolji golman veterana Tomislav Gavrić iz momčadi Cvjećarna Lampaš-Automobili Nikšić. Treće mjesto među veteranima osvojila je ekipa Caffe bara EX.

U najprestižnijoj kategoriji seniora turnir je osvojio City Kebap-Drvo štit. Petrinjci, koji su dali najboljeg igrača (Alen Bešić) i strijelca (Kosta Đukić), u finalu su s 3:0 bili bolji od sisačkog Sunprotecta na čijim je vratima stajao najbolji golman turnira (Hrvoje Smičibrada). U susretu za treće mjesto uvjerljivi su bili Leteći medvjedići Auto škola Klindić. Oni su sa 7:2 porazili Caffe bar Gold.

Pobjednicima u konkurenciji veterana pripala je novčana nagrada od 10 tisuća kuna, drugoplasirani su inkasirali 5 tisuća kuna, a trećeplasirani 3 tisuće kuna. U konkurenciji seniora glavna nagrada bila je teška 15 tisuća kuna, za drugo mjesto 10 tisuća kuna te za treće mjesto 5 tisuća kuna.

Najbolji sudački par turnira su Jaroslav Gulan i Darko Bogović.

Komentirajte