Naslovnica Vijesti Kultura Zalogaj poezije od petka u Siscia Jazz Clubu

Zalogaj poezije od petka u Siscia Jazz Clubu

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture svoju popularnu poetsku tribinu ”Zalogaj poezije” ubuduće će održavati u dobro poznatom prostoru Siscia Jazz Cluba.

Tako je nedavno odlučeno u dogovoru vodstva udruge i voditelja kluba, proslavljenog glazbenika Damira Kukuruzovića, a sve u cilju još bolje pristupačnosti suvremenoj poeziji i književnosti svih zainteresiranih sugrađana, čiji broj svakim novim danom neupitno raste.

Privilegija da svojim nastupom otvore novu sezonu tribine pripast će dvjema zagrebačkim pjesnikinjama, Lidiji Puđak i Lauri Klapki, a neslužbeno doznajemo kako i one same za publiku pripremaju ponekog gosta/šću iznenađenja.

Nastup je zakazan za petak, 25. siječnja 2019. godine s početkom u 19 sati.

Predsjednik udruge Josip Kleković, voditelj tribine Salih Kulović i stručni savjetnik Siniša Matasović, pozivaju sve ljubitelje pisane riječi i kulture općenito da se odazovu i svojom nazočnošću uveličaju ovo događanje. Ulaz je slobodan, a svoju će poeziju tijekom večeri moći recitirati i ostali pjesnici. Dobrog raspoloženja neće nedostajati, a suradnja udruge i Siscia Jazz Cluba nastavit će se na još nekim drugim projektima u nastavku godine.

Komentirajte